Menu

Over ons

Bollie BV is gedeeltelijk een uitzendbureau en gedeeltelijk een loonbedrijf. Dus de paprikakwekers kunnen er voor kiezen om personeel per uur in te lenen of per m2 te betalen. Waarom Bollie BV zich alleen richt op paprika`s, is gelegen in het feit, dat de oprichter van Bollie BV 12 jaar als assistent bedrijfsleider in de paprika`s heeft gewerkt.

Tijdens die 12 jaar heb ik verschillende uitzendbureau`s/loonbedrijven zien komen en gaan! Hierdoor heb ik in de loop der jaren heel wat medewerkers ontmoet van verschillende uitzendbureau`s / loonbedrijven. Doordat ik altijd een goed contact heb gehad met deze jongens, heb ik de jongens die een goede kwaliteit en kwantiteit werk lieten zien, ingelijfd in Bollie BV. Mede daardoor kan ik met grote zekerheid zeggen, dat er voor alle partijen een win situatie is. Namelijk de paprikakwekers zijn blij omdat de kwaliteit van het werk uitstekend is.

De Bollie BV medewerkers zijn blij omdat ze een goed salaris krijgen met uitstekende arbeidsvoorwaarden en Bollie BV is happy omdat de jongens een goede productiviteit aan de dag leggen. Kortom de oprichter van Bollie BV is helemaal startklaar voor het komende paprikaseizoen!

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerkingen? Of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem telefonisch contact met ons op 06 – 13 17 10 20 of ga naar contact.

Ga naar contact