Menu

Werkzoekende

Waarom is het interessant en aantrekkelijk om bij Bollie BV te gaan werken. Wat heeft uitzendbureau Bollie BV meer te bieden als al die andere uitzendbureau`s in de glastuinbouw. Bollie BV als werkgever is onderscheidend ten opzichte van de andere uitzendbureau`s en wel om de hierna volgende redenen;

  1. Bollie BV neemt alleen personeel in dienst, als die minimaal 3 jaar hebben gewerkt in de paprikateelt. Hierdoor zullen de medewerkers die nieuw zijn, zich heel snel kunnen aanpassen, aan de
  2. De speciale aandacht/verzorging die Bollie BV geeft aan de medewerkers. Dan moet je denken aan het aanbieden van werk t-shirts, op zijn tijd een lekker koekje of gebakje bij de koffie en op warme broeierige dagen ( hittegolf ) verkoelende drankjes en ijsjes.
  3. De ochtendpauze van 10 uur tot kwart over 10 en de middagpauze van half 3 tot kwart voor 3 wordt betaald door Bollie BV.
  4. De zekerheid die je bij Bollie BV hebt als het gaat om het afdragen van pensioenpremie`s.
  5. Alle medewerkers gaan zich actief bezighouden met een wekelijks controle systeem. Dit systeem wordt gehanteerd, om zo het kwaliteitsniveau, op een hoog peil te houden.

Ga dus snel naar de vacaturebank van Bollie BV en kijk of er openstaande vacatures zijn.

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerkingen? Of wilt u voor ons werken of meer informatie over voor het voor ons werken? Geef ons dan een belletje op 06 – 13 17 10 20 of ga naar contact.

Ga naar contact